“Bir Tanju Okan Efsanesi” nin İlk Şarkısı 25 Ekim'de Müzikseverlerle Buluşuyor!

Abone Ol :

“Bir Tanju Okan Efsanesi” nin İlk Şarkısı 25 Ekim'de Müzikseverlerle Buluşuyor!

 

Efsane Tanju Okan şarkıları birbirinden değerli sanatçıların yorumuyla yeniden hayat buluyor. "Bir Tanju Okan Efsanesi" isimli albüm için müzik dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Müzik kariyerlerinde birçok başarıya imza atmış aranjörler; İskender Paydaş, Ali Akaçça, Ozan Doğulu ve Selim Çaldıran albümde imzası olan önemli isimler arasında yer alıyor. Son dönemde başarılı projeleriyle adlarından söz ettiren Arem Özgüç & Arman Aydın da albümde yer alan Burcu Güneş’in seslendirdiği esere eşlik ettiler. Toplamda 14 eserden oluşan albümün müzik süpervizörü Çınla Uçar, müzik koordinatörlüğü ise Derya Karaoğlu üstlendi.

Teoman, Cem Adrian, Koray Avcı, Hakan Altun, Rafet El Roman, Kafadar, Zara, Fatih Erkoç, Şevval Sam, Burcu Güneş, Gökhan Türkmen, Kenan Doğulu, Röpriz & Serdar Saka, gibi yorumcuların sesleriyle yeniden hayat verdiği şarkıların yer aldığı albüm, 25 Ekim’den sonra 15 günde bir olmak üzere sırasıyla dinleyicisine kavuşacak.

Albüm açılışı Gökhan Türkmen’in yorumuyla “Koy Koy Koy”

2 yıldan fazla zamandır üzerinde çalışılan albümün ilk teklisi, Gökhan Türkmen’in yorumladığı “Koy Koy Koy”... 1975 yılında Tanju Okan’ın sesinden duyulan parçanın enerji yüklü, hareketli yeni düzenlemesi İskender Paydaş’ın dokunuşu ile bambaşka bir atmosfer yarattı. 14 sanatçının yer aldığı “Bir Tanju Okan Efsanesi” nin ilk teklisi Gökhan Türkmen yorumuyla "Koy Koy Koy" Medeni Uçar’ın yapımcılığında ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Bordo Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda 25 Ekim Cuma günü müzikseverlerle buluşacak.

Kenan Doğulu ve Tanju Okan’ın hiç duyulmamış şarkısı...

Kenan Doğulu, albümde yıllar önce babası Yurdaer Doğulu’nun gitarı ile eşlik ettiği şarkıyı yeniden kendi tarzında yorumladı. Türk pop müziğin kült ismi Tanju Okan’da yıllar önce söylediği ve hiç gün yüzüne çıkmayan şarkısı, bu albümün repertuvarına sürpriz olarak eklendi.

Albümün bir diğer sürprizi ise herkesin dinlerken Müslüm Gürses sandığı Serdar Saka’nın seslendirdiği bir şarkı...

4 önemli müzik adamının kayıt ve düzenlemeleri ile inşa edilen albüm daha sonra plak formatında da dinleyici ile buluşacak. Tanıtım konserleri ile geniş kitlelerle buluşacak albüm şarkılarının yanında, bir de sanatçı ile ilgili yaşamının farklı yönlerinin anlatıldığı kitap basılacak.

 

Etiketler:

Abone Ol :