Zeytinli Rock Festivali 10’uncu Yılını 60 Konserle Kutladı!

Abone Ol :

Zeytinli Rock Festivali 10’uncu Yılını 60 Konserle Kutladı!

Zeytinli Rock Festivali, 10’uncu yılında dev bir organizasyon ile Türkiye’nin sevilen sanatçılarını müzikseverlerle buluşturdu.

Milyon Yapım organizasyonuyla ilk kez 2014 yılında düzenlenen Türk rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali, bu sene 10’uncu yılını kutladı. Ortaca Belediyesi iş birliği ve Muğla Büyükşehir Belediyesi katkıları ile Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Sarıgerme Plajı’nda 21-22-23-24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Zeytinli Rock Festivali, Türkiye’nin sevilen sanatçılarını müzikseverlerle buluşturdu. 2 ana sahnede Duman, Mor ve Ötesi, Athena, Cem Adrian, Selda Bağcan, Manga, Pinhani, Emre Aydın, Seksendört, Pentagram, Kargo, Fatma Turgut, Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Ceylan Ertem, Adamlar, Bülent Ortaçgil, Umut Kuzey, Dolu Kadehi Ters Tut, Madrigal’in de aralarında bulunduğu toplam 60 sanatçı konser verdi.

24-08/26/emre-fel1.jpg

16 YILLIK KARGO HASRETİ SONA ERDİ

16 yıl önce dağılan Türk rock müziğinin köklü gruplarından Kargo, bu yıl tekrar bir araya gelmesinin ardından ilk kez bir festivalde konser verdi. Zeytinli Rock Festivali’nde Koray Candemir, Selim Öztürk, Serkan Çeliköz, Mehmet Şenol Şişli ve Burak Karataş’tan oluşan orijinal kadrosu ile sahne alan Kargo, bir dönem hit olmuş şarkılarını seslendirdi.

UNUTULMAZ BİR FESTİVAL DENEYİMİ YAŞANDI

Zeytinli Rock Festivali’nde katılımcılar müziğin yanı sıra deniz, kum ve güneşin de tadını çıkardı. Gölgelik alanlı, doğayla iç içe kamp imkanının da sunulduğu festivalde çeşitli workshoplar ve aktivitelerle unutulmaz bir festival deneyimi yaşandı.

24-08/26/mor-ve-otesi5.JPG

Etiketler:

Abone Ol :