Tarkan'dan Afetzedelere Yardım!
Güncelleme : 15.06.2023

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Haluk Levent'e destek olan birçok ünlü isme şarkıcı Tarkan da eklendi. Şarkıcının yaptığı bağışı AHBAP'ın kurucusu Levent paylaştı.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var.Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, depremin ardından afetzedeler için destek kampanyası başlatmıştı. Ünlülerin kampanyaya olan desteklerini paylaşan Levent, Tarkan'ın merak edilen bağışını paylaştı.
Levent, Tarkan'ın 1 milyon TL bağış yaptığını duyurdu. Şarkıcı, daha önce Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "AFAD da bizim AHBAP da" diyen Tarkan, Levent'e "Yanındayım" demişti.

-
Atiye Bebeğiyle Stüdyoya Girdi!
-
Melek Mosso Bali'de Hastanelik Oldu!
-
Gece Yolcuları'ndan Yeni Şarkı!
-
İlhan Şeşen'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama!
-
Sıla'dan 8 Mart'a Özel Yeni Şarkı!
-
Oğuzhan Koç'tan Yeni Şarkı "Bi Mani Yoksa"
-
Melike Şahin'den Canın Beni Çekti" Başarısı!
-
Gripin'den Yeni Single!
-
Hey! Douglas’tan Yeni Single!
