Metin Arolat Hayatını Kaybetti...

Abone Ol :

Metin Arolat Hayatını Kaybetti...

Metin Arolat, İstanbul’da sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Yönetmen, şarkıcı Metin Arolat’tan acı haber geldi. Kozyatağı’nda sahne alan Arolat, şarkı söylerken aniden fenalaştı. Kalp masajı yapılan şarkıcı, hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Menajeri “Çok Üzgünüz, Sevenlerinin Başı Sağ Olsun” Dedi

Sanatçının menajeri Halil Yıldırım, “Ben Antalya’daydım. Sahnede kalp krizi geçirmiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Acı haber biraz önce geldi. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Metin Arolat’ın Yakın Dostu: “Rejim Yapıyordu, Kalbi Kaldırmadı”

Metin Arolat’ın yakın dostu Demet Sağıroğlu, acı haberi alır almaz hastaneye koştu. Sağıroğlu, “Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra kötü olmuş, arka tarafa gitmiş. Tamam çok iyiyim ben demiş tekrar sahneye çıkmış. Rejim yapıyordu, herhalde kalbi kaldırmadı” dedi.

Gülben Ergen'den Duygusal Veda

Yakın dostu olan Metin Arolat’a veda eden Gülben Ergen, duygusal bir mesaj paylaştı. Ergen, “Metin sen artık yok musun!! Hiç konuşmayacak mıyız biz! Whatsapp seslerini dinleyip dinleyip ağlayacak mıyım ben Metin. Hasretinden yandığın annene ve ağabeyine kavuştun biliyorum  Ve huzurlusun onu da biliyorum ama biz sensiz ne yapacağız  Metin.” şeklinde duygularını dile getirdi

Biz de Kral ailesi olarak Metin Arolat'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz...

Etiketler:

Abone Ol :