Melike Şahin, Harbiye Açıkhava'da Gözyaşlarını Tutamadı!

Abone Ol :

Melike Şahin, Harbiye Açıkhava'da Gözyaşlarını Tutamadı!

Melike Şahin, önceki gece Atlantis Yapım organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Harbiye Açık Hava Sahnesi'ndeydi. Şahin, günler öncesinde biletleri tükenen konsere çok yakında yayınlamayı planladığı yeni albümü 'Akkor'da yer alan ve radyolarda en çok çalan şarkılardan biri olan 'Ortak' ile başladı. '4.sezondur Harbiye'de beni yalnız bırakmadığınız teşekkür ederim. Bu geceyi de unutulmaz konserler listesine ekleyelim istiyorum. Eve dönüp yastığa başınızı koyduğunuzda umarım beni hatırlarsınız.' diyerek hayranlarına seslenen Melike Şahin, 'Nasır', 'Pusulam Rüzgar', 'Diva Yorgun', gibi şarkıları arka arkaya seslendirdi.

Güne tüm Türkiye'yi yasa boğan minik Narin'in vefat haberiyle başladığını söyleyen Melike Şahin, üzüntüsünü dile getirirken gözyaşlarını tutamadı.  Gecenin en heyecanlı anlarından biri de Melike Şahin'in sahnesine hayran olduğu Ayşegül Aldinç'in konuk olmasıydı. Birlikte 'Beni Hatırla' ve  'Sorma' şarkılarını seslendiren ikili ayakta alkışlandı. Ayşegül Aldinç seyirciye; duruşuna ve yorumuna hayran olduğunu söylediği Şahin için: 'Siz kimi seveceğinizi zaten biliyorsunuz' dedi. 

Melike Şahin, yeni şarkısını ilk kez Harbiye Açık hava sahnesinde seslendirdi!

Maison Generation 78, Oral Ünlü imzası taşıyan muhteşem kostümlerle de sahnede devleşen Melike Şahin, 25 Eylül günü yayınlanacak yepyeni şarkısı 'Canın Beni Çekti'yi de ilk kez canlı olarak seslendirdi. Sanatçı, 9 Eylül Pazartesi (bugün) yeniden aynı sahnede olacak. 

 

Etiketler:

Abone Ol :