Ajda Pekkan'dan Anlamlı Konser!

Abone Ol :

Ajda Pekkan'dan Anlamlı Konser!

Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Usta sanatçı, geçmisten günümüze hafızalara kazınan şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

 

KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserinde geçmisten günümüze hafızalara kazınan şarkılarını binlerce kişilik hayranıyla söyleyen süperstar, dur durak bilmeden sergilediği sahne şovuyla da beğenileri topladı. 

Harbiye Açıkhavada Süperstar şov Ajda Pekkandan anlamlı konser

Konserinin başında anlamlı bir projeye destek olan sanatçı, canlı yayın aracılığıyla Türk Egitim Vakfı (TEV)'in depremzede çocukların eğitimi için gerçekleşen yardım projesini sahneden duyurarak dinleyicisinden destek rica edip eğitim seferberliği başlattı. Yaz boyunca sanatçının konserlerine danslarıyla renk katan Kolombiyalı ve Ukraynalı dansçılar Harbiye Açıkhava'ya özel dans şovlarıyla da Pekkan'a sahnede eşlik ettiler. Günler öncesinden biletlerin tükendiği konserinde Burcu Sedef imzalı ışıl ışıl iki farklı kıyafetiyle sahnede yıldız gibi parlayan sanatçı göz kamaştırdı Güzel şarkılarının yanı sıra bitmeyen enerjisiyle de kendine hayran bırakan sanatçı açıkhavadaki performansıyla harikalar yarattı. Konserinin kapanışını hareketli şarkılarla yapan Pekkan, alkışlarla sahneden indi.

Etiketler:

Abone Ol :