Emre Fel'in İlk Albümü Yayınlandı!

Abone Ol :

Emre Fel'in İlk Albümü Yayınlandı!

2019 yılında üretimlerini dinleyicilerle buluşturmaya başlayan ve bu zamana kadar birçok tekli, EP ve maxi single'a imzasını atan Yeni Anadolu'nun temsilcisi Emre Fel, takipçilerinin merakla beklediği ilk albümü Veda Türküsü'nü yayımladı. 

Tam bir Anadolu aşığı olan Emre Fel, o dönemin müzik kültürü ve eserlerinin tozlanmaması adına başladığı ve ''Yeni Anadolu'' ismini verdiği müzik yolculuğunda Cem Karaca,Barış Manço, Erkin Koray ve daha birçok Anadolu zamanı ustalarının izlerini taşıyor. 

Yeni Anadolu'nun yeni bir akım olabileceğine inanan Emre Fel, yolculuğuna başladığından beri milyonlar tıklanan şarkıları ile dijital platformlarda ve gerçekleştirdiği konserlerinde dinleyicilerden büyük bir ilgi görüyor. 

8 şarkıdan oluşan ilk albümü Veda Türküsü'nde de Yeni Anadolu akımını devam ettiren genç ve başarılı sanatçı, albümün odak şarkısı olarak aynı zamanda albüm ismini de taşıyan Veda Türküsü şarkısını seçiyor. 

Albümdeki tüm şarkıların söz ve besteleri bu zamana kadar yayımladığı tüm çalışmalarında olduğu gibi Emre Fel'in kendisine ait olan Veda Türküsü'nün kayıt ve düzenlemeleri de sanatçının yine kendisine ait.

Etiketler:

Abone Ol :